Burro chiarificato- kirkastettu voi

24112013613

Sulata voi kattilassa.

24112013615

Keitä hiljaisella tulella. Nostele pinnalle muodostunut vaahto pois reikäkauhalla. Keitä niin kauan, ettei vaahtoa enää muodostu ja voi alkaa tuoksua ihanalta… Varo polttamasta!

Foto0385

Peittele puhdas lasipurkki sideharsolla tai ohuella puuvillakankaalla.

Foto0388

Kaada voi kankaan läpi lasipurkiin.

Foto0389

Kullankeltainen kirkastettu voi on valmista!

Foto0400

Anna jäähtyä. Sulje kannella ja pistä kylmään, jossa kirkastettu voi säilyy useita kuukausia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s